Caya Onderwijsadvisering

Over mij


Ik ben Ine Cordfunke (1963), orthopedagoog/registerpsycholoog NIP/Kinder en Jeugd en oprichter van Caya-onderwijsadvisering.

Ik heb ruim 35 jaar ervaring binnen het onderwijs als docent, leerlingbegeleider, zorgcoördinator, schoolleider, orthopedagoog, schoolpsycholoog, trainer, coach en adviseur. Het is mijn kracht om een heldere analyse te maken van een specifieke situatie. Vanuit de vraagstelling van een onderwijsorganisatie benoem ik wat op dat moment aan de orde is en maakt daarop, in overleg, een plan op maat.

Ik werk nauw samen met anderen zoals: schoolleiders, zorgcoördinatoren, docenten, decanen, trainers, onderwijsadviseurs, orthopedagogen en psychologen. Dit gebeurt op een open en respectvolle wijze. Ik ben betrokken, pragmatisch, integer en professioneel in combinatie met resultaatgerichtheid.

Met de expertise en een diversiteit aan oplossingen voor vraagstukken op het gebied van leerling-zorg wordt op basis van de vraagstelling en de analyse een aanbod gedaan. Elk aanbod is steeds gerelateerd aan het onderwijstype en de zorg die er binnen het onderwijstype geboden kan worden.